About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Vedeneristys asiantuntija

 

Yli 35 vuoden kokemus

The Waterproofing Specialists Brochure

KÖSTER BAUCHEMIE AG on perustettu 1982, ja se on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealuokkaisia vedeneristystuotteita ja ratkaisuja. Tänä päivänä KÖSTER muodostaa yli 20 yhtiön ryhmän ja on aktiivinen yli 50 maassa. Pääkonttori sijaitsee Aurichissa, Saksassa.

 

Vedeneristys kellarista kattoon

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Vedeneristämisen asiantuntijana, tuotteemme suojelevat ja säilyttävät rakennuksia ja rakenteita ympäri maailman. Oli sitten kyseessä projekti kulttuuriperinnöllisen rakennuksen korjaamisessa, vedeneristäminen uudisrakennuksessa tai epäonnistuneen vedeneristyksen korjaaminen, takaamme että KÖSTERin kattava ja laaja tuotevalikoima tarjoaa optimaalisen ratkaisun.

Jotta olisimme aina yhden askeleen edellä, kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita. Nykyinen tuotevalikoimamme käsittää bitumiset kellarin vedeneristystuotteet positiiviselle puolelle, kristalloituvat tiivistyspinnoitteet negatiiviselle puolelle, vedeneristämisen tankkeihin ja tunneleihin, suolankeräys rappauslaastit, kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisun, homeenpoisto järjestelmän, halkeamien injektointi- ja korjausjärjestelmän, betonin korjaus- ja suojaustuotteet, betonin ja laastin lisäaineet, sementtipohjaiset tasoitteet, lattiapinnoitteet, kosteudenhallinta järjestelmät, saumatiivisteet, märkätilojen vedeneristyksen, julkisivujen impregnoinnin sekä TPO-ja ECB -kattopäällysteet.

Pekingin Olympiahalli, Empire State Building New Yorkissa, lentokenttä Munchenissä, Royal Palace Kööpenhaminassa, Ydinvoimala Bulgariassa, Mumbain Pörssi, Panaman kanava ja monet muut hyvin tunnetut kohteet ympäri maailman ovat kaikki vedeneristetty käyttämällä järjestelmiämme ja materiaalejamme.

 

Älä koskaan kyseenalaista laatua

Quality Management Certificate

 

Vedeneristys on alue missä tuotteiden sekä työn laatu on oltava huippuluokkaa, ne säästävät aikaa ja rahaa. Tavoitteemme on tarjota korkeimman laadun materiaaleja, kestävyyttä ja suorituskykyä. Emme koskaan poikkea laadusta ja uskomme vahvaan ja kestävään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Käytämme näitä laatuvaatimuksia kaikissa palveluissamme, alkaen tutkimus & kehitys yksiköstä, läpi tuotannon ja myyntiorganisaation. Tämä on todennettu DIN EN ISO 9001:2008 sertifioinnillamme QM-Järjestelmänä.

 

Ympäristönsuojelu

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER BAUCHEMIE AG on sitoutunut vaalimaan ja suojelemaan ympäristöä. Käytämme state-of-the-art raaka-aineita ja tuotantoteknologiaa yhdistettynä vahvaan ja jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen. Tänä päivänä se tarkoittaa että useimmat materiaalimme ovat liuoitteettomia ja suunniteltu minimoimaan ympäristöhaittoja ja myös suojelemaan materiaalien parissa työskentelevien henkilöiden terveyttä. Saksan Kemianteollisuuden Liiton jäsenenä KÖSTER BAUCHEMIE AG on osana maailmanlaajuista Responsible Care- aloitetta, joka edistää vastuullista ja kestävää toimintaa terveyden ja ympäristönsuojelun saralla. Lisäksi KÖSTER BAUCHEMIE AG on IBU:n, Saksalaisen kestävän rakentamisen instituution, jäsen. Jäsenenä KÖSTER BAUCHEMIE AG:ltä edellytetään täydellistä läpinäkyvyyttä tuotteidensa ympäristöhaittoja koskien.

 

Luotettava kumppaninne rakentamisessa

KÖSTER consultants on the construction site

Mikä mittarit tarjoavat parhaat ratkaisut? Syitä ja tekijöitä on lukuisia:mm. rakennusmateriaalit, fyysiset olosuhteet, pohjaveden tasot, ilmasto. KÖSTER on ansaitusti saavuttanut maineen luotettavana kumppanina rakennusteollisuudessa perustuen monen vuoden kokemukseen ja tarjoamalla korkealaatuisia ja kestäviä vedeneristys ratkaisuja.

Vedeneristysongelmien ratkaiseminen onnistuneesti vaatii tietotaitoa ja kokemusta. Tämän vuoksi annammekin asiakkaillemme ammattitaitoista neuvontaa tiettyjen ongelmien ratkaisemiseen turvallisesti, aikaa ja rahaa säästäen. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja seminaareja suunnittelijoille ja asentajille varmistaaksemme onnistuneet asennukset tuotteillamme.

 

Tuotanto

KÖSTER production

Materiaalit valmistetaan Aurichissa Saksassa ja lisenssillä tai omajohteisesti viidessä muussa maassa. KÖSTER BAUCHEMIE AG on itsenäinen yhtiö jolla on oma kehitys ja ainutlaatuinen tietotaito.

Asetamme suuren arvon itsetuottamillemme tuotteille varmistaaksemme erittäin korkean laadunvalvonnan tason, suunnittelusta asennukseen saakka. Uskomme vahvasti tarjoavamme tuotteillamme asiakkaillemme erinomaisen ja turvallisen kokemuksen. 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America