Vedeneristys asiantuntija

 

 

 

Miksi vedeneristys on niin tärkeä asia?

Vedeneristys on avainasemassa rakennusprosessissa. KÖSTER on erikoistunut vedeneristämiseen jo vuodesta 1982. Tarjoamme laajan valikoiman vedeneristysjärjestelmiä rakennusteollisuudelle kellarista kattoon. Joissain tapauksissa vedeneristysongelmat tarvitsevat kuitenkin yksittäisen ratkaisun. Tämän vuoksi korkeasti koulutettu tekninen tiimimme työskentelee yhdessä asiakkaidemme kanssa analysoidakseen jokaisen tilanteen ja kehittääkseen ratkaisun joka täyttää asiakkaan yksittäiset vaatimukset.

Miksi vedeneristys on niin tärkeää? Joka vuosi kaikkialla maailmassa valtavat määrät rahaa investoidaan infrastruktuuriin, julkisiin, ja yksityisiin rakennusprojekteihin. Saksan hallituksen raportin mukaan rakenteiden vaurioista 80% liittyy vedeneristys asioihin. Investointi korkean laadun vedeneristämiseen ei ainoastaan suojaa rakennuselementtejä veden sisäänpääsyltä, vaan myös takaa resurssitehokkuutta, alhaisia kunnossapitokuluja ja korkeaa tuottoa pitkällä aikavälillä.

Uudet rakennushankkeet

Uusissa rakennushankkeissa ulkopuolinen vedeneristys ja vedeneristys peruslaatan alla suojaa veden tunkeutumista ympäröivästä maaperästä. TPO kattopäällysteet suojaavat tasakattoja jotka voivat kestää 50 vuotta kaikissa ilmastollisissa olosuhteissa ympäri maailman. Nestemäisenä asennettavat polymeripinnoitteet suojaavat parvekkeita ja terasseja säätä vastaan. Sementtipohjaiset materiaalit juomavesihyväksynnällä turvaavat juomavetemme juomavesi varastojemme sisällä. Julkisisten rakennusten projekteissa koristeellinen lattia yhdistää muotoilun ja helpon puhtaanapidon. Teollisuusympäristössä erittäin kestävät lattiapinnoitteet suojaavat betonilattioita liikenteeltä tai öljyjen ja happojen saastuttamiselta sekä myös tarjoavat liukumattoman ratkaisun. Saumatiivisteet ja injektointigeelit helpottavat menestyksekkäästi maanalaisten infrastruktuurien, kuten uusien metrolinjojen ja tunnelien, rakentamisessa. Vedenhylkimiskäsittelyt suojaavat rakennuksia ja infrastruktuuria veden tunkeutumiselta ja erikoismaalit suojaavat julkisivuja rannikkoalueilla agressiivista ja suolaista ilmaa vastaan.

Korjauskohteet

Korjauskohteissa sementtipohjaiset kristalloituvat vedeneristysmateriaalit mahdollistavat negatiivisen puolen vedeneristämisen esimerkiksi kellareissa ja tunneleissa. Erityiset nopeasti kovettuvat pikalaastit voivat pysäyttää vesivuodon. Kuori-injektointi tai alue-injektointi ovat erityisratkaisuja, jotka mahdollistavat rakenteen ulkopuolisen vedeneristämisen ilman suoraa pääsyä ongelmapuolelle. Kapillaarisen kosteuden katkaisut pysäyttävät nousevan kosteuden (kapillaaritoiminta) seinissä ja suolankeräyslaastit tukevat kuivumisprosessia ehkäisemällä suoloja vaurioittamasta rakennusmateriaaleja. Kosteudenhallinta järjestelmät suojaavat höyryn diffusiolta läpi betonilaatan ja ehkäisevät lattiapinnoitteiden epäonnistumista. Infrastuktuuri on kaupallisen alan sydän modernissa maailmassa. Teräsbetonirakenteita tarvitsee huoltaa ylläpitämään turvallista liikennettä tänään ja tulevaisuudessa. Halkeamien injektointi teknologia pystyy korjaamaan haljenneita betonirakenteita, aktiivisia paineellisia vesivuotoja tai korjaamaan rakenteellista lujuutta.

 

 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America