Muurauksen kunnostaminen rappauslaasteilla

Kun tiiliseinä on vain hieman kostea, seinän kuivaamiseen ja vaurioiden estämiseen riittää usein KÖSTER Rappauslaastin käyttö. Tällöin vanha rappaus on poistettava seinästä ja saumat on raavittava pois. Kaikki irtonaiset osat on poistettava pinnalta, sen on oltava vakaa ja imukykyinen sekä huokoset avoinna. Primerointi  KÖSTER Polysil TG 500:lla valmistelee muurauksen optimaaliseksi ennen  KÖSTER Rappauslaastin levitystä. KÖSTER Polysil TG 500 kovettaa alustan ja myös vähentää suolojen liikkumista. Korjaukset muurauksessa tehdään KÖSTER Korjauslaasti Plussalla.

Ennen pääasiallisen rappauspinnoitteen levittämistä, valitusta KÖSTER Rappauslaastista ja KÖSTER SB-Tartuntaemulsion sekoituksesta tehty esirappaus levitetään huolehtimaan suuremmasta pinta-alasta ja varmistamaan optimaalinen tartunta alustaan.

KÖSTER Rappauslaasti antaa muurauksen kuivua ilman vaurioita. Ne ovat avoimia vesihöyryn diffuusiolle ja ovat vettähylkiviä. Seinään jäävän suolan KÖSTER Rappauslaasti imee niin, ettei suolaa erity pintaan eikä se aiheuta vauriota laastiin tai maaliin.
 
KÖSTER Rappauslaasteja on saatavilla erilaisia (harmaa, valkoinen, nopea ja kevyt). KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoista käytetään usein vanhemmissa rakennuksissa joita ei maalata myöhemmin. KÖSTER Rappauslaasti Viimeistely Pinnoite antaa erittäin tasaisen pinnan ja sitä voidaan käyttää halutessa arkkitehtuurisiin viimeistelyihin. KÖSTER Rappauslaastien päälle voidaan maalata vain hengittävillä (avoimia vesihöyryn diffuusiolle) maaleilla, kuten KÖSTER Silikonimaali Valkoinen tai KÖSTER MF 1.

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita. 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America