Homeen torjunta sisätiloissa

Riittämätön ilmastointi, lämmityksen vähentäminen, puutteellinen eristys ja kosteus ovat syitä, jotka aiheuttavat homeen kehittymistä rakennuksien sisällä. Tuloksena on homesieni itiöitä jotka ovat vaarallisia ja epäterveellisiä.

Asuintiloissa hometta ei pidä käsitellä myrkyillä tai muilla haitallisilla kemikaaleilla.

KÖSTER Homeenesto Järjestelmä perustuu fyysiseen toimintaan. KÖSTER AMS Nestekalvo on höyryn läpäisevä materiaali, joka pysäyttää kosteusvuodon seinässä tai alustassa. KÖSTER AMS Erikoispinnoite omaa suuren huokoisuus kapasiteetin ja imee lyhytaikaisen kosteuden. Pinnoite on hyvin huokoinen ja siksi se omaa suuren pinta-alan. Tämä edistää haihtumista ja estää veden kondensoitumista rakennuksen pinnalla. Tällä menetelmällä pinta on melkein aina kuiva, home ja homekasvuston pohja on poistettu.

Ennen KÖSTER AMS Nestekalvon käyttöä alustan on oltava kuiva ja home on poistettava.  Tunti nestekalvon levittämisen jälkeen KÖSTER AMS Erikoispinnoite voidaan levittää noin 2.5 mm kerrospaksuudelta. Pintojen maalaamiseen käytetään materiaalia joka on avoin vesihöyryn diffuusiolle. KÖSTER Silikonimaali Valkoinen ja KÖSTER MF 1 ovat tähän sopivia tuotteita.  

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknistä ohjetta.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America