Kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisu paineellisesti injektoimalla

1 Mansettien asennus
KÖSTER Superpacker 13 mm x 85 mm CH
2 Kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisun asentaminen injektoimalla
KÖSTER Crisin 76
3 Pumppu
KÖSTER 1C Injektointipumppu
4 Primeri / Tasoitus
KÖSTER Korjauslaasti
KÖSTER Polysil TG 500
5 Rappauslaasti
KÖSTER Hienotasoite
KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoinen

Nopea ja tehokas: Kapillaarikatkon asentaminen paineellisella injektoinnilla. Kun on mahdollista varmistaa, ettei seinässä ole halkeamia tai aukkoja, horisontaalinen vedeneristys voidaan asentaa paineellisella injektointijärjestelmällä. Porauksen aikana näkyviin tulevat halkeamat ja tyhjilöt voidaan täyttää KÖSTER Porausreikien täyttöaineella. Täytön jälkeen porausreikä porataan uudelleen auki.

Sopivia injektointinesteitä tämän tyyppiseen käyttöön ovat KÖSTER Mautrol® 2C ja KÖSTER Mautrol® Flex 2C. Kaksikomponenttisilla materiaaleilla on nopeampi kovettumisaika joka aiheuttaa nopeamman tukoksen kapillaareihin.

Tapauksissa, joissa kapillaarisesti nouseva kosteus on aiheuttanut vaurioita, vanha laasti on poistettava seinästä. Kapillaarikatkon asennuksen jälkeen vaaditaan KÖSTER Rappauslaastin käyttöä.

KÖSTER Rappauslaasti antaa muurauksen kuivua ilman vaurioita. KÖSTER Rappauslaastit ovat avoimia vesihöyryn diffuusiolle ja ovat vettähylkiviä. Seinään jäävän suolan KÖSTER Rappauslaasti imee niin, ettei suolaa erity pintaan eikä se aiheuta vauriota laastiin tai maaliin. 

KÖSTER Rappauslaasteja on saatavilla erilaisia (harmaa, valkoinen, nopea ja kevyt). KÖSTER Rappauslaasti 2 Valkoista käytetään usein vanhemmissa rakennuksissa joita ei maalata myöhemmin. KÖSTER Rappauslaasti Viimeistely Pinnoite antaa erittäin tasaisen pinnan ja sitä voidaan käyttää halutessa arkkitehtuurisiin viimeistelyihin. KÖSTER Rappauslaastien päälle voidaan maalata vain hengittävillä (avoimia vesihöyryn diffuusiolle) maaleilla, kuten KÖSTER Silikonimaali Valkoinen tai KÖSTER MF 1.

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America